Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Üdvözlöm a Granex-Alisanos-Bullbox Kennel weboldalán!

Grécsné Horváth Erika vagyok.

Mivel a bankszakma területén töltöttem el több mint 20 évet, ezért igen meglepő volt a környezetemnek és szűkebb családomnak egyaránt, mikor megtudták, hogy kutyákkal szeretnék foglalkozni; egészen pontosan angol bulldogokkal. Régóta érdeklődve figyeltem őket, és sokat irigykedtem azokra, akiknek ilyen kutyájuk volt.

Hosszas gondolkodás után, 2013-ban vásároltuk meg az első angol bulldog kutyusunkat. Régi vágyam teljesült.

Kevés tapasztalattal és hozzáértéssel, de annál nagyobb szeretettel álltam hozzá életem nagy kihívásához. Nagyon kritikusan és aprólékosan kezdtem tanulmányozni az összes angol bulldog kutyát, aki csak a látókörömbe került. Meg akartam „tanulni” ezt a fajtát. Egyre több és több időt töltöttem az internet előtt és csak kutattam, vizsgálgattam a fényképeken fellelhető kutyákat, és a velük való foglalkozásukat. A szemem lassanként kezdte látni, mi a különbség angol bulldog és angol bulldog között. Kialakult egy forma, egy típus, ami célként lebeg előttem. Mostanra már minden időmet a kutyázás tölti ki. Azon szerencsések közé tartozom, akiknek munkájuk egyben szórakozásuk is.

Az elmúlt évek során szembesültem azzal is, hogy mennyi energia, izgalom és kétely kíséri végig egy kiskutya felnevelését. Azt is meg kellett tanulnom, hogy a jó tenyésztőnek legelőször saját kutyái megítélésében kell szigorúnak lennie. A tenyésztés rögös útjára lépve nagy-nagy lelkesedéssel és végtelen szeretettel álltam neki minden újabb feladatnak, amit ezek a bűbájos kis lények állítanak elém. Személyiségük, őszinte ragaszkodásuk, és bohóckodásuk mindig felvidít.

Imádom a kiskutyákat, és megpróbálom úgy nevelni őket, hogy a leendő gazdiknak a legtöbb örömük teljen bennük. Számomra sokat jelent, hogy az új tulajdonos elégedett legyen, de még ennél is fontosabbnak tartom, hogy a kiskutya megfelelő körülmények közé kerüljön és szeretetben élje életét az új családjában. Tenyésztési célom az egészséges, örökletes betegségektől mentes, kiegyensúlyozott idegrendszerű, boldog kutyusok nevelése. Nálam a hangsúly nem a mennyiségen, hanem a minőségen van!

Amennyiben rövid bemutatkozásommal és szemléletemmel felkeltettem érdeklődését, keressen bátran!

Kellemes nézelődést kívánok az oldalon!

Kapcsolat